2012-07-21 10:02:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan öröm érheti ma

Napi horoszkóp július 21.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha időről-időre kilátástalannak érzi a helyzetét, gondoljon arra is, hogy a saját döntései juttatták ide. Nem okolhatja minden bajáért a körülményeket. Ezért a változtatás is önön múlik: ez adjon reményt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hamarosan több szabadideje lesz, ez az, ami tarthatja önben a reményt az elkövetkező napokban. Igaz, ezért a kis szabadidőért most kettőzött erőfeszítéssel kellhet dolgoznia. Ne aggódjon, mindennel készen lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valaki a közvetlen környezetében igen sokat bosszanthatja önt. Higgye el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusuk, felfogásuk. A megértés lehet az egyetlen út, ha nem akarja végleg elkerülni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Használja ki a hétvégét! Az utóbbi időben nagyon sok bosszúság érte, főleg az emberi kapcsolatai szenvedhettek emiatt csorbát. Talán hajlamos volt arra, hogy minden bajáért másokat okoljon. Most itt az idő, hogy exkuzálja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodt, kellemes napra számíthat. Ebben nagy szerepe lehet a Neptunusznak is: talán vizek, vagy borok, esetleg más növények, például a nyugtató hatású máknak köszönhetően. Mákosrétes a patakparton egy kiss fröccsel: a tutti tipp!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valami kellemetlen hír ronthatja el a kedvét, de ne aggódjon, nem tart soká a bánata. Nagyon hamar kiderülhet, hogy a baj nem is olyan nagy, mint ahogy azt lefestették. A pletykálódók már csak ilyenek: mindent felnagyítanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az érzelmei ma tévutakra vihetik: de ha csak az eszére hallgat, az sem jelent biztos megoldást. A középutat megtalálni viszont szinte lehetetlen, különösen akkor, ha két ember között kell választania. Ne gonthatdolkozzon harmadikban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha meg akarja valósítani az életcéljait, ahhoz nagyon megbízható emberekre lenne szüksége. Gondolja végig, hogy a barátai, ismerősei, családtagjai közül vajon kire is számíthat. Mert az biztos, hogy egyedül nem fog menni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ideje lenne kicsit lazítania, mert valószínűleg túl sokat dolgozott az utóbbi időben. A mai napot szentelje a barátaival való szórakozásnak. Ha nincsenek ilyenek, akkor végképp el kell gondolkoznia, hogy hová tűntek el?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap váratlan örömöt tartogathat az ön számára. Talán ajándékot kap, vagy valamilyen nyereségre tesz szert, esetleg csak valamelyik közeli hozzátartozója szerencséjének örülhet. Akárhogy is, a mai napot szentelje az ünneplésnek!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vannak tisztázatlan dolgok, amiket ideje lenne megbeszélni a partnerével. Méghozzá úgy, hogy valóban kíváncsi az ő véleményére is. Ne gondolja, hogy mindig mindenben csakis önnek lehet igaza. Az ízlés és munkamegosztás dolgában is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobban oda kellene figyelnie az életmódjára, mert az utóbbi időben kissé elengedte magát. És ez bizony sajnálatos nyomokat hagyott nádszál alakjánis. Ha a fenti jelző már régen nem igaz önre, akkor itt az ideje a diétának.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: